H.I.I.T.

High Intensity Interval Training

Veel effect in korte tijd. Dat klinkt natuurlijk geweldig en dat is het ook. Helaas verkopen we geen wondermiddelen, toch kunnen veel mensen meer resultaat boeken in minder tijd. H.I.I.T.  bestaat al heel erg lang en is zeer effectief. Lang sporten is dus zeker niet altijd beter.

W.O.W.


Workout of the Week

Een korte training van 30 minuten kan dus effectiever zijn dan een training van 90 minuten. Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet, vraag dus advies van onze trainers of doe mee met onze Workout of the Week (iedere week een andere training):

10 minuten: movement preparation & techniek
30 minuten: high intensity training
5 minuten: cooling down

In slechts 45 minuten fit en sterk worden! Deze workout wordt dagelijks gegeven in kleine groepen van maximaal 12 personen, altijd door een ervaren en gediplomeerde trainer.

Betalen per bezoek

Met een abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen, maar je kunt bij ons ook per bezoek betalen. We hebben  verschillende rittenkaarten.

HEB JE EEN VRAAG?

WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

EXCLUSIEF SPORTCENTRUM

Alleen de 100 beste sportclubs van Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra. Fitness Aalsmeer staat in de top 3 op basis van klanttevredenheid.