PERSONAL TRAINING

Maximaal resultaat in minimale tijd

Wat doen wij anders? 
Een effectieve training hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Onderzoek toont aan dat het efficiënter is om vaker een korte training te doen. Onze trainingen zijn daarom 45 minuten. Op die manier bespaar je 25% van de kosten en 25% van je eigen tijd. 

Duo´s

De dynamiek die ontstaat bij DUO-training is vaak erg leuk. Het werkt extra motiverend en is erg leerzaam. Je krijgt natuurlijk feedback van je trainer, maar je leert ook van de feedback die jouw sportmaatje krijgt. En het is niet alleen leerzaam en gezelliger, het maakt het ook nog eens een stuk betaalbaarder.  

Solo

Uiteraard kun je ook 1-op-1 met een trainer aan de slag. Volledige focus op jouw doelen, belastbaarheid en progressie. Met solo training gaat alle aandacht van de trainer naar jou. Een hele effectieve manier van trainen. 

Sintesi

Wil je sportspecifiek trainen, ben je geblesseerd of heb je fysieke beperkingen? Geen probleem. We beschikken over het meest geavanceerde trainingsapparatuur waarmee we verschillende trainingsvormen kunnen nabootsen. Onze gespecialiseerde trainers kunnen met behulp van de Sintesi heel gericht werken aan jouw doelen en/of klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan explosiviteit, startsnelheid, reactiesnelheid, coördinatie, motoriek en excentrische krachttraining . Door real-time monitoring van je bewegingen en kracht kan de trainer je nog beter coachen.  Trainen met de Sintesi resulteert in een hoger trainingseffect en tijdsbesparing. 

Ga nu écht voor resultaat!

GRATIS INTAKE?

In de praktijk

Gratis en vrijblijvende intake
Je start met een gratis intake gesprek van een half uur.  We bespreken jouw wensen en eventuele (medische) beperkingen . Op basis van dit gesprek geeft jouw personal trainer je advies. 

Beweeganalyse
In de eerste PT-sessie leert jouw trainer je hoe je een goede warming-up doet voor een training. Daarnaast maakt de trainer een beweeganalyse om te bepalen welke oefeningen goed bij je passen. Tot slot nemen jullie samen de cooling-down door.

Het échte werk
In de tweede training begint het échte werk. Je start daadwerkelijk met jouw persoonlijke trainingsprogramma welke de trainer op basis van de intake en de eerste trainingssessie heeft voorbereid. 

Voedingscoach

Voeding is essentieel voor hoe je je voelt, hoe je presteert en hoe je herstelt. Onze voedingsconsulente helpt je met een aangepast voedingsschema op maat om je fitter en vitaler te voelen. Voor leden met een personal training abonnement is dit gratis. 

Voedingsschema in app
Jouw persoonlijke voedingsschema  is terug te vinden in een speciale app. In de app vindt je ook een handige boodschappenlijst en bereidingstips. 

Heb je een vraag over voeding? Kom dan naar het gratis inloopspreekuur. 

Leefstijlcoach

Leefstijlcoaching
Wil je meer grip krijgen op je eigen leven? Onze leefstijlcoach kan je helpen om meer balans te creëren met slaap, bewegen, trainen, voeding, fysieke rust en mentale ontspanning.  Je kunt een gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.

Leefstijlcoaching is geen onderdeel van het personal training abonnement. Deze coaching wordt mogelijk (deels) vergoed door je zorgverzekeraar.

 

Slaap

Voeding

Bewegen

Sporten

Fysieke rust

Mentale ontspanning

TARIEVEN*

DUO

VANAF
17
50 per sessie
  • gratis intake
  • trainen met een maatje
  • voedingsschema op maat
  • inloopspreekuur leefstijlcoach
  •  

SOLO

VANAF
35
00 per sessie
  • gratis intake
  • 1-op-1 met een personal trainer
  • voedingsschema op maat
  • inloopspreekuur leefstijlcoach
  •  

*Tarieven zijn gebaseerd op een abonnement van minimaal 12 weken.

Bekijk hier alle tarieven voor personal training.

Lees de aanvullende voorwaarden.

INTERESSE IN PERSONAL TRAINING?

85

lessen per week

90

uur open per week

365

dagen per jaar open