Kies bewust voor een gezonder  en gelukkiger leven. Onze trainers helpen je graag!

Kies bewust voor een gezonder  en gelukkiger leven. Onze trainers helpen je graag!

PERSONAL TRAINING

Met personal training haal je het meeste uit je training. Maximaal resultaat in minimale tijd.

Een effectieve training hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Onderzoek toont aan dat het efficiënter is om vaker een korte training te doen. Onze trainingen zijn daarom 45 minuten. Op die manier bespaar je 25%. 

Gratis en vrijblijvende intake
Je start met een gratis intake gesprek. We bespreken jouw wensen en eventuele (medische) beperkingen. Op basis van dit gesprek geeft jouw personal trainer je advies. Na de intake volgt een beweeganalyse. Op basis van jouw doelen,  belastbaarheid en ecoördinatie stelt de trainer jouw persoonlijk trainingsplan op.

Het échte werk
Dan begint het échte werk. Je start daadwerkelijk met jouw persoonlijke trainingsprogramma. Wekelijks wordt het trainingsplan bijgesteld en jouw progressie bijgehouden. 

Ga jij voor resultaat?
Stel het niet langer uit en vraag direct een gratis en vrijblijvende INTAKE aan.

MELD JE AAN VOOR EEN

GRATIS INTAKE

Duo´s

De dynamiek die ontstaat bij DUO-training is vaak erg leuk. Het werkt extra motiverend en is erg leerzaam. Je krijgt natuurlijk feedback van je trainer, maar je leert ook van de feedback die jouw sportmaatje krijgt. En het is niet alleen leerzaam en gezelliger, het maakt het ook nog eens een stuk betaalbaarder.  

Solo

Uiteraard kun je ook 1-op-1 met een trainer aan de slag. Volledige focus op jouw doelen, belastbaarheid en progressie. Met solo training gaat alle aandacht van de trainer naar jou. Een hele effectieve manier van trainen. 

Sintesi

Wil je sportspecifiek trainen, ben je geblesseerd of heb je fysieke beperkingen? Geen probleem. We beschikken over het meest geavanceerde trainingsapparatuur waarmee we verschillende trainingsvormen kunnen nabootsen. Onze gespecialiseerde trainers kunnen met behulp van de Sintesi heel gericht werken aan jouw doelen en/of klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan explosiviteit, startsnelheid, reactiesnelheid, coördinatie, motoriek en excentrische krachttraining . Door real-time monitoring van je bewegingen en kracht kan de trainer je nog beter coachen.  Trainen met de Sintesi resulteert in een hoger trainingseffect en tijdsbesparing. 

TARIEVEN*

DUO

VANAF
17
50 per sessie / pp
  •  

SOLO

VANAF
35
00 per sessie
  •  
Previous
Next

Heb je een vraag? Laat het ons weten.