Is thuis sporten geen succes?
Kom sporten onder begeleiding
Hou je het zelf niet vol?
Onze leefstijlcoach motiveert je
Verval je in oude patronen?
Geen honger meer met een menu op maat
Stop met dromen
start vandaag nog!

CHANGE-IT

Start met bewegen

Stop met proberen

Je kiest ervoor om het vanaf nu anders te doen en wij helpen je daarbij! 
Het begint met het besluit om gezonder te leven. In 8 weken werk je aan een gezondere leefstijl. Slaap, voeding, beweging en ontspanning komen allemaal aan bod. Naast een wekelijkse meting en trainingen helpt jouw coach je zelfbewust te maken en te reflecteren. Onze coachingmethode zorgt ervoor dat het je ook echt lukt om dit te veranderen. 

Ga voor blijvend resultaat

Het begint met het nemen van een besluit dat je het nu anders gaat doen. In de praktijk gaat het daar vaak mis. Het is handig om kennis te hebben van het menselijk lichaam, maar het belangrijkst is dat je weet wat je doet en vooral doet wat je weet.

Keuzes gaan vaak gepaard met  bezwaren en excuses. Waar komt deze weerstand vandaan? Wat belemmert jou? Wat heb je nodig van jezelf en van je omgeving om het wel anders te doen? Wat ga jij veranderen? Kom hierachter en leer daadwerkelijk je gedrag te veranderen tijdens onze 8-weekse cursus. 

Naast elke week een inhoudelijke training over een leefstijl ga je wekelijks (minimaal) 2 x per week trainen op ons Biocircuit. Hierbij houden we natuurlijk rekening met eventuele blessures of beperkingen.

Voor veel mensen is voeding een groot struikelblok. Uiteraard helpen we je daarbij en maken het je een stuk gemakkelijker. Wekelijks krijg je een voedingsschema op maat.

CHANGE-IT

8-weekse cursus
300
225
  •  

GEEF JE VANDAAG NOG OP EN ONTVANG 25% KORTING