Verbeter de teamspirit, verhoog de productiviteit  en maak je teamleden blij! Zonder kosten voor het bedrijf

BEDRIJFSFITNESS

BEDRIJFSFITNESS

Work smart, be fit!

Personeel met uithoudingsvermogen
We willen graag allemaal energieke & fitte medewerkers. Medewerkers die productief zijn en minder vatbaar voor stress of ziekte. 

Gedeeld belang
Niet alleen de werkgever wil graag fitte en gezonde medewerkers, iedere medewerker wil zelf uiteraard ook fit & gezond zijn en blijven. Soms hebben mensen alleen wat extra hulp nodig om te zien en te ervaren hoe ze hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Onze specialiteit is om mensen te motiveren hun gewoonten aan te passen. Dat doen we op een plek waar mensen zich thuis voelen, een plek waar ze iedere keer weer met een goed gevoel weggaan.

Team spirit
Samen sporten bevordert de teamspirit en de sfeer op de werkvloer. Die positieve sfeer is een belangrijke voorwaarde voor goede prestaties. Bovendien draagt een goede sfeer op de werkvloer bij aan het behoud van personeel. Daarom bieden we naast individuele training en coaching ook groepslessen aan.

Geen extra bedrijfskosten
De medewerkers profiteren van belastingvoordeel. Het abonnementsgeld wordt namelijk verrekend met het bruto loon, waardoor het voordeel kan oplopen tot 49,5%. De kosten voor het bedrijf zijn nihil. Bedrijfsfitness is dus eigenlijk de goedkoopste en misschien wel de meeste effectieve manier om je ziekteverzuim te verlagen en de productiviteit te verhogen.. 

Voordelen op een rij

Adverteren
In de sportclub hebben we tv-schermen waarop je gratis reclame kunt maken voor je bedrijf.
Via deze schermen vertonen wij nieuws over onze sportclub, algemeen sportnieuws en advertenties van lokale bedrijven. Bij het afsluiten van bedrijfsfitness wordt het bedrijf iedere 15 minuten vertoond op de tv-schermen.

BEDRIJFSFITNESS

geen minimum aantal deelnemers
30 per persoon*
  • *vanaf prijs, netto per maand
  • onbeperkt sporten
  • inclusief deelname groepslessen
  • commercial op tv-schermen
  • tot 49,5% belastingvoordeel
  • gratis lifestyle advies
  • gratis gezondheidscheck
  •  

Voorwaarden

PROEFWEEK

Alle medewerkers kunnen eerst een week lang gratis onze faciliteiten uitproberen.

MINIMAAL 52 weken

De bedrijfsovereenkomst is voor een minimale periode van 52 weken. Daarna geldt een opzegtermijn van 4 kalenderweken. 

BORG

Je betaalt een borg van € 12,50 voor een trainingskey. Deze key heb je nodig bij binnenkomst. Ook kun je key gebruiken op de fitnesstoestellen, voor de lockers en de verse Italiaanse koffie.

ALGEMENE VOORWAARDEn

Op alle abonnementen zijn de algemene voorwaarden van Fitness Aalsmeer van toepassing.

WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

EXCLUSIEF SPORTCENTRUM

Alleen de 100 beste sportclubs van Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra. Fitness Aalsmeer staat in de top 3 op basis van klanttevredenheid.