Je krijgt eerst een gratis proefweek

Bij ons betaal je nooit inschrijfgeld

Ook 12-weekse abonnementen

GRATIS PROEFWEEK

 

De keuze voor een sportclub is lastig te vergelijken met andere diensten of abonnementen. Jouw sportclub is namelijk een plek waar je meerdere keren per week naartoe gaat en dat realiseren wij ons als geen ander. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je je welkom en op je gemak voelt. 

Licht & lucht
Onze sportruimte heeft grote ramen met veel daglicht en een hoog plafond voor veel lucht & zuurstof. Ons klimaatsysteem zorgt voor continue toevoer van verse (gefilterde) buitenlucht.

We kennen onze klanten
Onze sportclub is ruim opgezet, maar tegelijkertijd intiem met een gezellige koffiecorner. Onze teamleden kennen de sporters en staan voor je klaar om je te helpen. 

Vrijblijvend

Je kunt een week vrijblijvend sporten. Na een intake mag een week lang gratis sporten en deelnemen aan de verschillende groepslessen. Je schrijft je pas in na de proefweek (mits je natuurlijk tevreden bent).

Persoonlijk voedingsadvies 

Je kunt een gratis persoonlijk voedingsadvies bij onze leefstijl coach aanvragen, aangepast op jouw lichaamssamenstelling en voorkeuren en/of beperkingen. 

 

MELD JE AAN VOOR EEN

GRATIS PROEFWEEK

Voorwaarden

PROEFWEEK

 Je kunt eerst alles 7 dagen uitproberen, gratis en geheel vrijblijvend!

Je hoeft dus niet vooraf een abonnement af te sluiten.

BORG

Je betaalt een borg van € 12,50 voor een trainingskey. Deze key heb je nodig bij binnenkomst. Ook kun je key gebruiken op de fitnesstoestellen, voor de lockers en de verse Italiaanse koffie.

ALGEMENE VOORWAARDEn

Op alle abonnementen zijn de algemene voorwaarden van Fitness Aalsmeer van toepassing.