OVER JOU

“Leef bewust” is ons motto. 
Jij wilt toch ook het beste uit jezelf halen? Wij vinden het leuk om je daarbij te helpen, dat is de reden dat we gekozen hebben voor dit vak. Daarbij gaat het dus niet om ons maar om jou. Je krijgt bij ons no-nonsense, geen gekke crash-diëten, pilletjes of andere onzin. Oprecht advies waar we 100% achter staan,  met als doel dat jij je fitter, sterker, mooier, lekkerder en zelfverzekerder voelt. 

Je mag gewoon lekker eten
Met gezonde voeding kun je afvallen en je tegelijkertijd energiek voelen. Wij helpen je met een voedingsschema op maat,  waarbij je veel mag eten. Uiteraard houden we rekening met je levensstijl, eventuele allergieën en zelfs met wat je lekker vindt. 

Je gaat beter slapen
Door gezonde voeding en voldoende beweging slaap je beter. En een goede nachtrust zorgt ervoor dat je geheugen verbetert, dat je creatiever wordt, je betere  fysieke en mentale prestaties levert. Maar dat is nog niet alles, je stofwisseling verbetert, je krijgt meer zin in seks,  je hebt minder stress en het verlaagt de kans dat je in een depressie of burn-out terecht komt. 

Je voelt je relaxt
Na een heerlijke body &mind les met een stukje meditatie en stretching, eventueel gevolgd door een heerlijke sauna en een lekker kopje thee, voel je je helemaal ontspannen. 

Je voelt je fit & sterk
Door de trainingen voel je je fit en sterk, je hebt energie en zelfvertrouwen. Dat maakt het leven een stukje leuker!

OVER ONS

Wij, Fitness Aalsmeer,  zijn een hechte familie van trainers, gewichtsconsulentes, fysiotherapeuten en coaches met passie voor sport. 

We bestaan inmiddels 20 jaar en steeds meer mensen voelen zich thuis bij ons. Door onze no-nonsense mentaliteit, vriendelijke medewerkers en kwaliteit komen onze leden graag terug. Op basis van klanttevredenheid staan we op een tweede plaats in Nederland en België van alle Exclusieve Sportcentra (112 sportclubs). 

We bieden meer dan 80 groepslessen per week, uiteraard allemaal gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers. Het aantal deelnemers varieert van maximaal 12 tot 25 personen afhankelijk van  het soort les. Geen massa. Wij kennen onze leden en onze leden kennen ons, dat maakt het leuk en persoonlijk. 

Kom langs voor een rondleiding of geef je direct op voor een gratis proefweek en oordeel bewust.  

Sportieve groet,
namens Het FA-team

021637 FA logo blauw - wit met zin B02

WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

EXCLUSIEF SPORTCENTRUM

Alleen de 100 beste sportclubs van Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra. Fitness Aalsmeer staat in de top 3 op basis van klanttevredenheid.