ONLINE DIENSTEN

Wij helpen jou fit te blijven! 

Ook als onze sportclub dicht is werken wij 7 dagen per week om jou te helpen.
Hier vind je een overzicht van onze online diensten, uiteraard helemaal gratis voor onze leden. 

FACEBOOK LIVE

Fitness Aalsmeer in je tuin, huis- of zolderkamer.

Dagelijks bieden we online lessen aan, gegeven door onze eigen trainers en docenten. Je kunt de lessen LIVE volgen op onze besloten Facebookpagina FA LIVE (even fan worden van onze pagina om toegang te krijgen).

YOUTUBE

Heb je geen Facebook account en volg je onze lessen liever op een tijdstip dat het jou uitkomt? Neem dan een kijkje op onze YOUTUBE kanaal.  

BEKIJK ONZE LESSEN OP YOUTUBE

 

ON DEMAND LESSEN

Wil je een keer iets anders doen? Bekijk dan het uitgebreide On Demand platform. Je vindt hier tal van verschillende workouts, van dans en yoga tot Martial Arts. Een abonnement op dit uitgebreide platform bieden we al onze leden helemaal gratis aan. 

HEB JE NOG GEEN LOGIN? VRAAG DEZE DAN HIER AAN

PERSOONLIJKE VOEDINGSMENU´S

Geen crashdieet, maar een gevarieerd
eetschema op maat. Lekker, makkelijk en gezond. Uiteraard met als doel om je fitter,  sterker, energieker en slank te maken of te houden. 

Het schema wordt aangepast aan jouw voorkeuren en energiebehoefte. 

Je krijgt wekelijks een menu, inclusief boodschappenlijst. Heel eenvoudig. 

Inclusief een handige gratis app. 

PERSOONLIJK SCHEMA VOOR THUIS

Vind je het prettig om een persoonlijk trainingsschema op je eigen tempo te doen? Dan maken we graag een schema voor maat. 

We plannen een online coaching waarin we jouw doelen doelen en eventuele beperkingen bespreken. Vervolgens ontvang je een schema in de mywellness app, met uitleg en filmpjes van de oefeningen.