Lifestyle coach

LIFESTYLE COACH

Wat doet een lifestyle coach?

Een leefstijlcoach helpt je de puzzelstukjes te leggen om jouw doelen werkelijk te realiseren. De meeste doelen hangen samen met verschillende (leefstijl)factoren. Denk hierbij aan slaap, ontspanning, voeding, bewegen, hormoonhuishouding, stress, dagbesteding, communicatie en mindset. Onze leefstijlcoach helpt jouw keuzes te maken, vertrouwen en motivatie te ontwikkelen en daadwerkelijke stappen te zetten. 

Leefstijltest

Hoe staat het ervoor met jouw leefstijl?
Onze leefstijltest geeft inzicht. Onze leefstijltest helpt je om helder te krijgen wat belangrijk is voor jou, waar je staat en welke stappen je kunt nemen. 

Voel je goed
Veel factoren hebben invloed op hoe we ons voelen. In onze leefstijltest neemt onze leefstijlcoach alle verschillende leefstijlfactoren met je door. Dat gaat dus verder dan alleen beweging. 

Lichaam en geest werken nauw met elkaar samen, dus kijken we uiteraard ook naar het fysieke gedeelte. Tijdens de test wordt een bloeddrukmeting en bodyanalyse gedaan en wordt een conditietest afgenomen.  

Advies
De test geeft je inzicht waar je staat en waar je aan moet werken. Onze leefstijlcoach adviseert je in de stappen die jij kunt nemen op weg naar je doel. 

Tarief
De kosten van de leefstijltest bedragen € 45. De test neemt slechts een investering van 45 minuten van jouw tijd in beslag.  

Inloopspreekuur

Heb je een vraag? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van leefstijlcoaching? dan ben je van harte welkom op het gratis inloopspreekuur.

Inloopspreekuur:  donderdagen 18:30u – 19:30u.* 

*tijdens de schoolvakanties is er geen inloopspreekuur.

Mariët - leefstijlcoach

Start met het helder maken van je doelen”