BIOCIRCUIT

40 MINUTEN

DE OPLOSSING 
Het Biocircuit is de ideale oplossing voor mensen die fitness saai vinden of niet precies weten hoe ze alle machines werken.  Het Biocircuit is een ultra modern trainingscircuit. Je traint effectief en hoeft niets meer zelf in te stellen. geautomatiseerd. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Onze trainers zorgen ervoor dat je goed en veilig van start gaat. Aan de hand van een medische vragenlijst en een aantal metingen & tests wordt er een persoonlijk programma opgesteld. Alle toestellen worden ingesteld op jouw lichaam. Uiteraard houdt de trainer rekening met jouw doelen en eventuele blessures of beperkingen. 

EEN COMPLETE WORKOUT IN 40 MINUTEN! HOE? 

 1. geen tijdverlies; alles wordt automatisch ingesteld
 2. continue feedback voor optimaal resultaat
 3. meer effect door speciale Nasa technologie

GEEN TIJDSVERLIES
Het toestel weet al dat jij eraan komt en stelt de stoelhoogte, ROM (Range Of Motion) en weerstand al voor je in. Het enige wat je zelf hoeft te doen is op start te drukken. 

COMPLETE WORKOUT
Alle grote en belangrijke spiergroepen komen aan bod, gecombineerd met lopen en fietsen. 

SIMPEL
De trainer stelt op basis van een uitgebreide test alles voor je in. Bij de start van je training log je éénmalig in, daarna stellen de toestellen zich volledig automatisch in. Hierdoor train je niet alleen effectief, maar ook nog eens heel veilig.

OP IEDER MOMENT VAN DE DAG
Deze training kun je op ieder moment van de dag doen. Je bent dus niet gebonden aan vaste tijden.

VOOR WIE?

 1. Voor iedereen die weinig tijd heeft om te sporten. 
 2. Voor mensen zonder sportervaring.
 3. Voor mensen met lichamelijke beperkingen.
 4. Voor (ervaren) sporters die een extra trainingsprikkel willen.


NASA TECHNOLOGIE
Door de speciale technologie kunnen de toestellen verschillende weerstanden nabootsen. Deze verschillende weerstandsprofielen (bijvoorbeeld excentrische weerstand) zorgen voor een groter trainingseffect dan bij reguliere apparatuur. Technogym heeft deze technologie in samenwerking met NASA ontwikkeld. 

 

ALWAYS GUIDED

De toestellen geven continu feedback over je tempo en beweginguitslag. Je bent geen tijd meer kwijt aan het instellen en kan je volledig focussen op de oefening. 

BEN JE NOG GEEN LID? 
Geen probleem. Bij het afsluiten van een abonnement krijg je vooraf een gratis proefweek, bevalt het niet dan kun je het abonnement kosteloos annuleren.

BIOCIRCUIT

2 X PER WEEK
49 per 4 weken p/p
 • € 6,13 per training
 • gratis intake
 • persoonlijk trainingsschema
 • 2 x per week Biocircuit training
 • voedingsschema op maat
 • Evaluatie - iedere 6 weken
 •  

Abonnementen zijn voor een periode van minimaal 12 weken. Na 6 weken (12 trainingen) evalueren we jouw progressie en trainingsprogramma.

Je kunt het biocircuit ook als aanvulling op je abonnement nemen, in dat geval betaal je €10 per 4 weken bovenop je reguliere abonnement.  

WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

EXCLUSIEF SPORTCENTRUM

Alleen de 100 beste sportclubs van Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra. Fitness Aalsmeer staat in de top 3 op basis van klanttevredenheid.

GRATIS PROEFWEEK

85

lessen per week

90

open per week

365

dagen per jaar open